Paște fericit!

Liniște și bucurie în suflet.

Paște Fericit!

Crăciun Fericit și un 2020 cu dorințe împlinite!

Fie ca toate visele pe care le aveți în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug.

Crăciun Fericit și un 2020 cu dorințe împlinite!

Securitatea informației și ziua de mâine a afacerii

Au fost mai întâi roadele spontane din natură. Apoi sălbăticiunile și instrumentele pentru a le vâna. Au urmat animalele domesticite. A venit apoi rândul pământului deținut să marcheze puterea în societate. Acestuia i-au urmat mijloacele de producție agricolă și, după ele, cele de producție industrială. Undeva printre acestea s-au strecurat pe rând cuprul, cositorul, fierul, argintul, aurul, petrolul, hârtiile de valoare. În era informatică, însă, toate resursele valoroase s-au golit de materialitate, s-au eliberat de tradiționalele trei dimensiuni și de materia densă cuprinsă între ele; ușurându-se de hectare, kilograme, barili și număr de capete, resursele și chiar și banii au atins sublimarea finală iar acum se tranzacționează numai ceea ce contează cu adevărat: nu vreuna din ele ci informații despre ele, despre resurse, despre bani, oameni, firme ca și despre multe, multe altele.

Citește mai departe...

La mulți ani 2019!

Puneți-vă dorințe și faceți tot ce depinde de voi pentru ca ele să devină realitate. Să aveți un Crăciun fericit și anul ce vine să fie cel mai bun de până acum.

La mulți ani 2019!

Orice sfârșit e un nou început

25 Mai 2018. Unii spun ziua GDPR. Alții spun că e doar o zi obișnuită. Este ziua în care toți partenerii tăi, furnizorii tăi și toți cei care vor să-ți vândă ceva, vor sări să-ți reamintească ceva ce tu deja știai de mult timp. Și anume că relația ta cu ei depinde doar de tine:

Citește mai departe...

Un grup de prieteni

Avem ceva în comun și de aceea ne-am adunat. Susținem, fiecare în felul lui, afacerile ce au nevoie de o infrastructură informatică puternică și stabilă. Suntem un grup de prieteni mereu pregătiți pentru a te susține atunci când ai nevoie de noi.

Citește mai departe...

Fă un pas mai mare...

... care te va duce să poți avea o altă perspectivă asupra afacerii tale și a felului în care te raportezi la clienții tăi. Aceștia au nevoie de certitudinea că tu ești cel care vei putea să le rezolvi cel mai bine problemele lor.

Citește mai departe...

Când șeful vorbește, ceilalți ascultă

Corect. Un subaltern bun va asculta cu atenție ce are de spus șeful lui. Dar și un șef bun va asculta cu la fel de multă atenție atunci când un subaltern îi vorbește...

Comunică, dar și colaborează, cu subalternii tăi. Inclusiv la distanță.

Citește mai departe...

Big brother e frate-miu

Zâmbește te rog. Nu e o poză. E un film. În care tu ești în echipa de producție. Și chiar joci în film. Uită-te și o să te vezi pe monitor. Nu e nimic regizat pentru că este un reality show. Iar dacă se întâmplă ceva grav, va deveni un film polițist.

Citește mai departe...

4 laptopuri, 4 cărți

Stăm în fața unui ecran atât de mult timp... asta e munca noastră. Dar și după muncă continuăm tot așa. Privim la filme online. Citim știri online. Ne jucăm online. E timpul pentru ceva clasic. E timpul să citim o carte.

Citește mai departe...

Atunci când nu ai griji, te poți bucura de viață

Fiind responsabil de activitatea întregii echipe a firmei, știi că trebuie să-i oferi acesteia tot ce are nevoie pentru a putea lucra. Nu există companie care să nu fie dependentă de sistemul informatic precum și accesul la date sau Internet.

Citește mai departe...

Cât de mult vorbești la telefon?

Cel mai adesea afacerile încep și se încheie la telefon. Sunt foarte puține cele în care vei bate palma la un restaurant sau pe terenul de golf. De aceea ai nevoie de un sistem de telefonie avansat care să-ți rezolve toate cerințele de comunicare 

Citește mai departe...

Cele mai puternice stații de lucru

Ești inginer sau grafician? Sau poate ești arhitect sau editezi video 4K? Simulezi inteligența artificială sau ești cercetător? Tu ești cel mai în măsură să știi care e nevoia de procesare a aplicației software pe care o folosești zi de zi.

Citește mai departe...

Sări peste obstacole

În afaceri obstacolele apar mereu. Uneori chiar vin mai multe deodată. Și trebuie să fii mereu pregătit să le faci față. Și o poți face chiar cu stil. Iar performanța ta va fi cu siguranță remarcată de cei din jurul tău..

Citește mai departe...

Protecție All-in-One

Adevăratul ajutor e atunci când el există chiar în momentul în care ai cea mai mare nevoie de el. Amenințările la adresa sistemului tău informatic nu-ți vor bătea la ușă, ci vor da buzna peste tine. De aceea trebuie să fi mereu proactiv în acțiunile tale, altfel poate fi prea târziu.

Citește mai departe...

Comunicare. Partajare. Colaborare.

Sunt cuvinte cheie în vocabularul tuturor organizațiilor. Acestea nu sunt doar cuvinte la modă în discursurile unora.despre cum să ne organizăm munca, ci reprezintă necesități din activitatea de zi cu zi, despre care știm deja și pe care trebuie să le rezolvăm cât mai repede posibil pentru ca lucrurile să meargă în direcția bună.

Citește mai departe...