Securitate informatică

Pentru ca toate acestea să fie posibile trebuie să te decizi să folosești echipamentele informatice potrivite, iar dintre toți producătorii sunt trei care ies în evidență și anume:

Cisco - liderul echipamentelor de networking și securitate, e o companie ce oferă întreaga infrastructura de rețea necesară pentru orice tip de companie, de la cele mici la cele mai mari. Dar acum vorbim despre securitatea infrastructurii informatice iar produsele Cisco sunt foarte cunoscute începând cu firewall-urile de generație nouă ASA 5500-X dar și Firepower seriile 2100, 4100 și 9000.

Check Point - companie recunoscută pentru echipamentele ei foarte performante pentru securitatea rețelelor de calculatoare. Fie că ai doar o rețea locală, dar mai ales dacă infrastructura ta este distribuită geografic și folosești VPN, atunci ai nevoie de soluțiile specializate ale acestui producător. Check Point are o gamă variată de gateway-uri de securitate disponibile sub formă de dispozitive dedicate (appliance) sau software.

Sophos - un dezvoltator și furnizor de securitate hardware și software, inclusiv securitatea rețelelor, securitatea dispozitivelor (endpoint și mobile), securitatea datelor precum și managementul securității.

Advanced Business Technologies vă poate oferi toate echipamentele necesare realizări securității întregii infractructuri informatice.

Sună / e-mail pentru a ne întâlni și discuta despre amenințările informatice cu care te confrunți și împreună vom găsi cele mai bune soluții potrivite afacerii tale.