Managementul proiectelor

Având o experiență dobândită în numeroase proiecte IT&C, cu o complexitate medie sau mare, duse la bun sfârșit, ne-am bucurat mereu de recunoașterea clienților noștrii pentru modul în care am condus aceste proiecte.

În funcție de complexitatea proiectului informatic și în funcție de specificul domeniului de activitate al organizației Dvs., managementul de proiect este adaptat acestora și include planificarea, organizarea și gestionarea (controlul) tuturor activităților care se vor deșfășura și a resurselor implicate (umane, de timp și costuri).

Datorită unui mod de lucru apropiat beneficiarului proiectului, definirea obiectivelor împreună cu acesta are o importanță majoră, pentru că în funcție de acestea se stabilește strategia și metodele folosite. Acestea sunt de tip SMART (Specifice - pentru a defini clar ceea ce va fi realizat; Măsurabile - rezultatul obținut trebuie să poată fi măsurat; Acceptate - de toți membrii echipei; Realiste - pentru a putea fi îndelplinite; Timp precizat - stabilirea unui interval de timp realist pentru a le realiza.

Atunci când aveți un proiect IT de implementat, iar furnizorul soluției pare să vorbească într-un limbaj greu de înțeles pentru Dvs., apelați cu încredere la noi pentru a va fi alături în acele momente decisive pentru infrastructura IT a firmei. Advanced Business Technologies vă va consilia și ajuta să urmăriți ca proiectul să ajungă la bun sfârșit în termenii și timpul stabilite de la început.