Un grup de prieteni

Avem ceva în comun și de aceea ne-am adunat. Susținem, fiecare în felul lui, afacerile ce au nevoie de o infrastructură informatică puternică și stabilă. Suntem un grup de prieteni mereu pregătiți pentru a te susține atunci când ai nevoie de noi.

Potrivit oricărui tip de afacere, sistemul de operare Linux, destinat atât serverelor cât și calculatoarelor laptop, desktop sau All-in-One, împreună cu serviciile oferite de Advanced Business Technologies, oferă siguranța că toate echipamentele tale sunt mereu funcționale iar tu ai posibilitatea să te concentrezi pe specificul muncii tale și nu să stai mereu atent la cum funcționează sistemul informatic.

Utilizarea Linux-ului este liberă și nu există un cost al licențierii sistemului de operare. Dar, ca și la alte sisteme de operare, există un cost al serviciilor profesionale atașate Linux-ului cum ar fi instalarea. configurarea, integrare cu alte sisteme sau managementul ulterior al echipamentului.

Pentru servere, Linux oferă tot ce ai nevoie: software pentru susținerea aplicațiilor web (de exemplu Apache sau Nginx). baze de date de care ai nevoie (cum ar fi MySQL, MariaDB sau PostgreSQL), mesagerie electronică / e-mail,  proxy, servere de fisiere, firewall, antivirus, LDAP, FTP, NFS, etc. 

Pentru calculatoare, pe Linux găsești browsere pentru navigarea pe Internet (printre cele mai cunoscute sunt Chrome sau Firefox), client de e-mail foarte perfomant (Thunderbird), dar și aplicații software de tip office ce conțin procesor de texte, calcul tabelar sau prezentări (și aș aminti aici LibreOffice sau OpenOffice).

Toate aplicațiile software de care afacerea ta are nevoie sunt disponibile pe Linux. Și nu uita, că toate cele meționate mai sus, dar și multe altele, sunt disponibile gratuit și se pot downloada de pe Internet 

După ce te vei hotărî pentru Linux, vei avea apoi de ales dintre o mulțime de distribuții. Noi îți recomandăm patru: Debian. Ubuntu, Fedora și openSUSE.

Suna / e-mail pentru o discuție în care să afli mai multe lucruri despre cum Linux poate fi alegerea potrivită cu specificul activității tale.

 

 logodebian  logoubuntu  logofedora  logoopensuse

 

Advanced Business Technologies vă poate oferi toate echipamentele și serviciile
necesare 
pentru infrastructura informatică a afacerii tale. Sună pentru proiectul tău.

pinguini