Vorbește cu toți clienții tăi deodată

Chiar se poate? Sigur că da.

O variantă este să te poți multiplica precum agentul Smith din Matrix. Te poți multiplica în doi, trei sau câți vrei tu. Și vei putea astfel să te descurci cu toți clienții tăi care vor deodată informații despre produsele și serviciile tale, vor să știe stocuri, dar vor și să cumpere, iar tu trebuie să faci facturi pentru toți. Simultan. Nu e o idee rea. Dar trebuie să fii agentul Smith și să te multiplici.

Dar mai este o variantă. Poți fii precum Neo. Tu singur. Și poți să fii chiar mai bun decat toți agenții Smith la un loc. Așa cum Neo a înțeles pe deplin că Matrix e doar o lume virtuală, pe care o minte puternică o poate controla, așa și tu poți înțelege lumea virtuală și o poți controla cu uneltele potrivite.

Advanced Business Technologies poate oferi afacerii tale uneltele online de care are nevoie. Astfel, un site de prezentare web al afacerii tale va putea  să vorbească în locul tău cu o mulțime de oameni interesați de produsele și serviciile pe care le oferi. O va face încontinuu, fără program, fără pauză de masă și fără ore suplimentare. Vei câștiga timpul de care ai nevoie pentru a te ocupa de problemele importante ale afacerii, dar în același timp vei și economisi bani.

logojoomla    logowordpress

O altă unealtă necesară pentru multe afaceri este un magazin online. Astfel clienții tăi vor ști mereu informații detaliate despre produsele și serviciile tale, vor ști despre stocuri și vor avea posibilitatea de a cumpăra din câteva click-uri ceea ce au nevoie. Iar factura va fi emisă automat, iar tu va trebui doar să ai grijă ca să livrezi clientului tău ceea ce el a cumpărat.

logoopencart     logoprestashop     logomangento

Dacă afacerea ta are nevoie de un site de prezentare web, sau refacerea celui existent, ce are o uzură datorată trecerii timpului, dar și nevoia de adaptare la cele mai noi cerințe, cum ar fi de exemplu optimizare pentru telefoane mobile sau conform cerințelor GDPR, sau dacă are nevoie de un magazin online, nu ezita și sună/e-mail.

Vei primi cadou găzduirea domeniului tău pentru o perioadă de 1 an,
precum și a tuturor adreselor de e-mail de care firma ta are nevoie.