Protecție All-in-One

Adevăratul ajutor e atunci când el există chiar în momentul în care ai cea mai mare nevoie de el. Amenințările la adresa sistemului tău informatic nu-ți vor bătea la ușă, ci vor da buzna peste tine. De aceea trebuie să fi mereu proactiv în acțiunile tale, altfel poate fi prea târziu.

Sophos este una dintre cele mai importante companii din domeniul securității informatice. Dezvoltator de soluții hardware și software, inclusiv antivirus, anti-spyware, anti-spam și de control de acces la rețea pentru orice tip de dispozitiv, securitate pentru rețea, email, mobil.

Sophos oferă soluții de securitate pentru companii de la câteva zeci până la mii de calculatoare, servere sau dispozitive mobile.

SophosSG330

Sophos SG 330

UTM - Unified Threat Management (Gestionarea Unificată a Amenințărilor) este o abordare care permite unui administrator să monitorizeze și să controleze o gamă largă de aplicații și componente de infrastructură legate de securitate printr-o singură consolă de administrare.

Sophos are în portofoliu o serie mare de UTM-uri destinate firmelor mici, mijlocii sau mari.

Pentru a afla mai multe despre acestea nu ezita și sună / email. Advanced Business Technologies îți poate oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua cea mai bună decizie pentru afacerea ta.

Un UTM îți oferă o protecție ”all-in-one”. E noua generație care are grijă de afacerea ta:

- Protecția rețelei. Toată protecția de care aveți nevoie pentru a opri atacurile sofisticate și amenințările avansate oferind în același timp acces securizat în rețea celor în care aveți încredere. Caracteristici: firewall pentru rețea, sistem de prevenirea intrușilor, protecție avansată  contra amenintărilor, acces securizat VPN. Site-to-Site VPN, self-service user portal.

- Protecție wireless. Configurați, gestionați și securizați rețelele fără fir în doar câteva minute cu controlerul wireless integrat UTM care funcționează cu întreaga gamă de puncte de acces fără fir Sophos. Caracteristici: Implementare Plug & Play, Zone multiple Wi-Fi, fiabilitate wireless de înaltă viteză, NAC (Network Access Control) mobil, Hotspot Wi-Fi pentru oaspeți, Criptare securizată.

- Protecție web. Protecția totală față de cele mai recente amenințări web și instrumentele puternice de politică asigură că utilizatorii dvs. sunt sigure și productivi online.Caracteristici: Protecție web contra Malware, politici de filtrare URL, SafeSearch, Youtube și Google Apps, scanare HTTPS, controlul aplicațiilor Layer-7, Web in Endpoint.

- Sandstorm Sandboxing. Sophos UTM 9.4 este unul dintre primele produse Sophos care oferă tehnologia avansată de sandboxing pentru cloud. Sandstorm oferă un nivel complet nou de protecție împotriva atacurilor, vizibilitate și analiză. Acesta poate identifica rapid și precis amenințările evazive înainte de a intra în rețeaua dvs. Sandstorm este ușor de implementat și gestionat, eficace la blocarea amenințărilor evazive, protecție simplă și puternicp bazată pe cloud.. Această protecție are o valoare extraordinară în contextul securității actuale.

- Protecție pentru e-mail. Protecție completă a mesajelor SMTP și POP împotriva spamului, a phishingului și a pierderii de date prin intermediul protecției unice, care combină politici bazate pe criptarea e-mail-urilor cu DLP și anti-spam. Caracteristici: Criptare SPX a e-mail-urilor, criptare bazat[ pe standarde, preven'ia pierderilor de date, Anti-spam ]n timp real, carantin[ self-service, Outlook add-in.

- Protecția serverelor web. Securizați serverele web și cele ce rulează aplicații enterprise de la Microsoft împotriva încercărilor de hacking, oferind în același timp acces securizat utilizatorilor externi cu autentificare reverse proxy. Caracteristici: Firewall pentru aplicații web. Server Hardening, autentificare reverse proxy, scanare antivirus, SSL Offloading.

sophosbanner