Comunicare. Partajare. Colaborare.

Sunt cuvinte cheie în vocabularul tuturor organizațiilor. Acestea nu sunt doar cuvinte la modă în discursurile unora.despre cum să ne organizăm munca, ci reprezintă necesități din activitatea de zi cu zi, despre care știm deja și pe care trebuie să le rezolvăm cât mai repede posibil pentru ca lucrurile să meargă în direcția bună.

Dar cum se pot rezolva aceste probleme?

O variantă de luat în seamă este Microsoft SharePoint.

SharePoint este o soluție prin care poți să-ți creezi propriul intranet, accesibil de pe orice dispozitiv, este inteligent, poti partaja și administra conținut, cunoștințe și aplicații software pentru a oferi echipelor de lucru mai multă putere de decizie, rapiditate în a regăsi informațiile de care au nevoie și pentru a colabora perfect cu oricine din organizație sau cu partenerii ei. Îl puteți utiliza ca pe un loc sigur pentru a stoca, a organiza, a partaja și a accesa informații de pe orice dispozitiv. Nu vă trebuie decât un browser web, cum ar fi Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome sau Firefox.

Poți utiliza SharePoint și pentru a crea site-uri web.

SharePoint este disponibil în două variante. O variantă este să-l instalezi chiar la tine la firmă pe un server în centrul de date, iar o altă variantă este să-l folosești ca pe un serviciu pe care ți-l oferă Microsoft prin parteneri. Oricare dintre variante o consideri potrivită, Advanced Business Technologies vă poate oferi licențele de care aveți nevoie, precum și servicii de instalare, configurare sau dezvoltare de aplicații.

sharepointonline

 

Astăzi doar am început o discuție despre Microsoft Sharepoint. Și o putem continua oricând vei simți nevoia. 

Doriți să aflați mai multe? Sună / e-mail pentru o discuție.

sharepointdevelopment